De Klussenier John Melsbach
De Klussenier John Melsbach

Sperwerlaan 21
7331 TW Apeldoorn

Dien uw offerte-aanvraag in   

055 750 22 22
06 2703 4649
j.melsbach@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 08140952

Even voorstellen

Mijn naam is John Melsbach en ik woon in Apeldoorn. Sinds 2006 ben ik met veel plezier als zelfstandig ondernemer aan de slag onder de vlag van De Klussenier.

Hiervoor heb ik veel in de interieurbouw gewerkt en deze ervaring gebruik ik nu veel voor de interieurbouw in jachten. Prachtig werk om in een lege ruimte iets mooi te creëren. Maar ook binnenshuis of in bedrijven kan ik mijn passie voor maatwerk natuurlijk goed toepassen. Keukens, winkelinterieur en meubels behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor grote verbouwingen of renovaties, installatiewerkzaamheden, elektra en timmerwerk.

Dat je voor grotere klussen een aannemer nodig hebt is een veel verbreid misverstand. Ik ben juist ook voor deze werkzaamheden goed in te schakelen en vul het gebied tussen de klusjesman en aannemer hiermee op. Bij mij speelt planning en rust een grote rol. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik veel voor u betekenen. Dit “Vertrouwd Verbouwen” geeft u zekerheid en veiligheid.

Heeft u een verbouwing gepland staan, dan kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. U kunt mij hiervoor mailen of bellen. Kijk gerust voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Apeldoorn op www.klussenierjohnmelsbach.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...